Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile beraberindeki bölge ve il milletvekilleri, il başkanlığı temsilcilerinden oluşan heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, sosyal ve ekonomik konular değerlendirilerek, KUTSO’nun çalışmaları ile üyelerin taleplerine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Üyelerin beklentileri ve sorunlarına ilişkin taleplerin sunulduğu görüşmede, hammadde, enerji, lojistik gibi alanlarda maliyetlerin artışı, organize sanayi bölgelerinde yapılması gereken çalışmalar, nitelikli insan kaynağına duyulan ihtiyaç, işletmelerin finansal kaynaklara erişiminin kolaylaşması, katma değer artıran üretimlerin çoğalması gibi konularda görüş ve öneriler dile getirilerek, yetkili makamlar nezdinde, girişimlerde bulunulması talep edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ülkenin pandemi döneminden daha da güçlenerek çıktığını, dünyada yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, iş dünyasının atak ve cesur bir şekilde, problemlere takılmadan, doğru duruş sergileyerek, üretime, istihdama, ihracata devam ettiğini, bunun çok önemli olduğunu vurguladı. Doğru politikalar oluşturmak, geleceği planlamak için iş insanlarının sesine kulak vermenin mühim olduğundan bahisle, yapılan toplantının verimli geçtiğini belirtti. Katılanların ve KUTSO’nun ilettiği tüm konularda gerekli çalışmaların yapılması için taleplerin ve sorunların ilgili makamlara ulaştırılarak değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Görüşmeden duyulan memnuniyetin ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ile toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın