Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, yeni dönem çalışmalar ve ziyaretler devam ediyor.

TÜRKONFED ve ZÜCDER yöneticileri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Pınar Yazgaç, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, yeni görev dönemi için kutlama dileklerini sundu.

TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) Başkanı Mesut Öksüz ile beraberindeki üyelerin KUTSO’da kabul edildiği ziyaretlerde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Tanışma ve kutlama yapılan, çalışmalara ilişkin bilgi paylaşılan ziyaretlerde, dünyada ve ülkemizdeki ekonomik konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Sanayi sektörünün üretim ve ihracat hacmi, kredi, para ve faiz politikaları, küresel piyasaların ülke ekonomisini etkileri hakkında karşılıklı fikir alış verişi yapıldı. Türkiye’nin yüksek girişimci gücüne sahip olmasının ve krizlerin üstesinden gelme konusunda başarılı olmasının önemli bir avantaj olduğu dile getirildi.

Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar MYO Müdürü Doç.Dr.Pınar Yazgaç, özel seramik tasarımlar oluşturularak, uluslararası tanıtımlar yapılan projeleri ile önümüzdeki günlerde Aizanoi Antik Kenti’nde seramik sergisi düzenleneceği hakkında bilgiler paylaştı.

Başarı temennileri ve görüşmelerden duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle ziyaretler sona erdi.

Haber: KUTSO Basın