Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ekim ayı meslek komiteleri toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Meslek Komitesi Başkanları ve üyelerinin katılımıyla, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündemde yer alan konuların müzakere edildiği toplantıda, seçimler sonrasında göreve başlayan meslek komitesi üyelerine, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış sunumuyla, Organlar Oryantasyon bilgilendirmesi yapıldı.

Toplantıda konuk edilen Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fatih Şen’e, dünyanın en etkili ve başarılı bilim insanları arasına seçilmesinden dolayı, tebrik plaketi takdim edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO Meslek Komitesi, Meclis, Yönetim Kurulu, Kadın ve Genç Girişimci Kurulu üyeleriyle birlikte, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na makamında yapılan ziyaret ve Anıtkabir ziyaretine ilişkin hazirunla bilgi paylaştı.

Söz almak isteyen meslek komitesi başkan ve üyelerinin hitaplarının ardından, gündem maddeleri tamamlanan toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın