Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Kasım ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, yeni kayıt olan üyelere KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat tarafından üyelik beratları takdim edildi.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katıldığı toplantıda, yeni seçimlerle birlikte Meclis Başkan Vekili görevini tamamlamış olan Ahmet Bağırgan’a, Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından teşekkür plaketi verildi.

KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında yapılan toplantıda, Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ağca Okur ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Türker Könül konuk edildi. İşletmelerin nitelikli iş gücü ihtiyacının karşılanması amacıyla, TOBB, TESK, UNICEF, ILO iş birliğinde yürütülen, Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) hakkında bilgi sunan Osman Türker Könül, proje kapsamındaki alanlar, uygulamalar ve işletmelerin nasıl yararlanabilecekleri konusunda açıklamalar yaparak, yöneltilen soruları cevapladı.

Bilgi sunumundan sonra, toplantının ilgili gündem maddeleri gereğince, Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu mali konuları, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar ise Ekim ayı faaliyet raporunu sundu.

Gündem maddelerine ilişkin oylamaların yapılarak ilgili kararların alındığı KUTSO Kasım ayı meclis toplantısı, iyi dilekler paylaşılarak, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül tarafından kapatıldı.