Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli ile beraberindeki icra komitesi ve kurul üyeleri, KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu, tanışma ile başlayan görüşmede, daha önceki çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşılarak, yeni dört yıllık dönemde olabilecek faaliyetlere ilişkin görüş alış verişi yapıldı.

Kadın başkan seçilmesinin motive edici olduğunu söyleyen TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, bundan memnuniyet duyulduğunu belirterek, hayırlı olsun dileklerini paylaştı. KUTSO Yönetim Kurulunun, Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarına her zaman destek vermesinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğine inandıklarını belirtti. Birlikten kuvvet doğar diyen Sema Güral Sürmeli, TOBB çatısı altında, ortak amaçlar doğrultusunda, KUTSO’yu ve Kütahya’yı en iyi şekilde temsil etmek üzere kurulun göreve hazır olduğunu ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO bünyesinde, girişimciler için danışmanlık ofisi açılması, bilgilendirme ve rehberlik, mentorluk hizmetleri verilmesi, teşviklerden, finans ve destek kuruluşlarından daha fazla yararlanmalarının sağlanması amacıyla çalışmalar planlandığını belirtti. Ayrıca, ilde ve bölgede başarılı girişimcilere ödül verilmesi, girişimciliği öne çıkaran, kadın girişimcilerin görünürlüğünü artıran, motive edici ve destekleyici faaliyetlerin hedeflendiğini ifade etti. Kurul üyelerinin fikirlerinin değerli olduğunu, KUTSO bünyesindeki komite ve kurulların desteğinin Yönetim Kuruluna güç verdiğini söyleyen Esin Güral Argat, sivil toplum kuruluşları ile iş birliğinin de önemine vurgu yaptı.

Toplantının sonunda, KUTSO Yönetim Kurulu ve TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle, iki ayda bir toplantı yapılmasına, ilk aşamada iki yıllık hedeflerin, bunlara yönelik eylemlerin, yol haritasının belirlenmesine, çalışma planları oluşturularak düzenli olarak izlenmesi ve sonuçlarının değerlendirilmesine karar verildi.

Karşılıklı iyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

Haber: KUTSO Basın