Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası Ortak Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası Ortak Bilgilendirme Semineri 07 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 14:30’da internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin program ekte sunulmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Alman-Türk TSO organizasyonunda, Ticaret Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde

– Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası
– Bu yasanın kapsamı, doğrudan ve dolaylı tedarikçilere etkileri, yaptırımları
– Yasanın yeşil mutabakat, AB Direktifi, çalışma hayatı, çevresel ve insan hakları ihlalleri çerçevesinde değerlendirilmesi,
– Yasa çerçevesinde ana şirketlerin tedarikçilerden beklentileri ve yükümlülükleri ile iyi uygulama örnekleri anlatılacak ve seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından https://akademi.tobb.org.tr adresinde hayata geçirilen Türk İş Dünyası’nın Etkinlik Portalı TOBB Akademi’de pilot olarak yayınlanacaktır. TOBB Akademi üzerinden katılım sağlanması için https://akademi.tobb.org.tr/view/uye/uyeol.php adresi üzerinden üye olunması gerekmektedir. Katılım sonrasında görüş ve önerileriniz ile kullanıcı deneyimlerinizi egitim@tobb.org.tr eposta adresine gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

EK: Alman Tedarik Zinciri Yasası Webinarı2_v9 (1 sayfa)