TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Şirket Değerlemesi Eğitimi

Sayın Üyemiz,

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Odamıza gönderilen yazıda;

TED Ãœniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi (TEDÃœSEM), TED Ãœniversitesi’nin bilgi birikimini toplumla, kamu kurum ve kuruluÅŸları ile özel sektör yanısıra sivil toplum kuruluÅŸları ve bireylerle paylaÅŸmanın daha nitelikli ve etkin yollarını araÅŸtırmakta ve bu doÄŸrultuda ihtiyaç duyulan alanlarda sürekli eÄŸitimler düzenlemektedir.

Bu kapsamda, 19-22 Ocak 2023 tarihlerinde toplam 12 saat (4 gün) PerÅŸembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde çevrimiçi/online ortamda “Åžirket DeÄŸerlemesi EÄŸitimi” düzenleyecektir.
Güncel piyasa dinamikleri ışığında iÅŸletme deÄŸerlemesinin incelendiÄŸi bu eÄŸitimde, katılımcılar klasik/güncel ÅŸirket deÄŸerlemesi konularının, halka açık/kapalı olgun-giriÅŸimci ÅŸirketlere, KOBÄ°’lere, erken aÅŸama ÅŸirketlere ve özellikle dijital startup ve finteklere nasıl uyarlanabileceÄŸini kuram, uygulama ve uluslararası standartlar çerçevesinde tartışma fırsatı bulacaktır.

Eğitim sonunda katılımcılara Üniversitemiz onaylı katılım belgesi verilecektir. Detaylı bilgi için https://sem.tedu.edu.tr/egitim/sirket-degerlemesi-halka-acik-kapali-olgun-girisimci-sirketler-kobi-fintekve-erken-asama-startuplar.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel SekreterliÄŸi

 

Ek-Şirket Değerlemesi Tanıtım Yazısı