Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı’nın 08.12.2022 tarih ve 80744500 sayılı yazısında, Zimbabve’deki en büyük fuar organizasyonu olan ZITF’in 25-29 Nisan 2023 tarihlerinde “Sürekli Yenilik, Küresel Rekabet Gücü” başlığıyla Bulawayo şehrinde düzenleneceği ifade edilmektedir.

Tarım, inşaat, altyapı inşası, bilişim teknolojileri, imalat sanayi madencilik gibi alanlarda faaliyet gösteren şirketlerin ilgi gösterdiği fuara iş çevrelerinin yanısıra kordiplomatik mensupları, Bakanlar ve üst düzey yetkililerin katıldığı, fuarın ilk üç gününün iş çevrelerinin katılımına ayrıldığı, 27 Nisan 2023 tarihinde Diplomatlar Forumunun düzenleneceği, 28 Nisan 2023’te ise resmi açılışın Zimbabve Devlet Başkanı Emmerson Mnangagwa tarafından yapılmasının öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgi ekteki broşürde yer almakta olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

EKLER

1. Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı Broşürleri (8 sayfa)
  2. Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı_Ek_[KEP İletisi] Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı_Ek_form 1.pdf (1 sayfa)
  3. Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı_Ek_[KEP İletisi] Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı_Ek_form 2.pdf (1 sayfa)