Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi (Yoğunlaştırılmış E-İhale ve E-Eksiltme ilaveli)

Sayın Üyemiz,

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TEDÜSEM), Odamıza gönderilen yazıda;

TED Üniversitesi’nin bilgi birikimini toplumla, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör yanında sivil toplum kuruluşları ve bireylerle
paylaşmanın daha nitelikli ve etkin yollarını araştırmakta ve bu doğrultuda ihtiyaç duyulan alanlarda sürekli eğitimler düzenlemektedir.

Merkezimiz bu kapsamda, 26 – 29 Ocak 2023 tarihlerinde toplam 24 saat (4 gün) Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi (Yoğunlaştırılmış E-İhale ve EEksiltme ilaveli)” gerçekleştirecektir.

Eğitim sonunda katılımcılara Üniversite ve Kamu İhale Kurumu onaylı belge verilecektir. Kişi başı eğitim ücreti ekte verilmiştir. Detaylı bilgi için https://sem.tedu.edu.tr/egitim/kamu-ihale-mevzuatiegitimi-e-ihale-ve-e-eksiltme-egitimi-ilaveli.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamu ihalelerinde görevli personelin bilgilerinin güncellenmesi açısından büyük önem taşıyan ve ekte detayları bulunan bu eğitime, Kurumunuzdan ve/veya bağlı birimlerden katılımı uygun görülecek personelinize ait bilgilerin gönderilmesi talep edilmekte olup konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

Ek: Ocak Ayı Tanıtım Yazısı