Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nu (TÜRKONFED) ziyaret etti.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, federasyon yetkilileri, Genel Sekreter ve çalışanların katıldığı görüşmede, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, devam eden çalışmalar ile geleceğe yönelik planlanan hedeflere ilişkin bilgi paylaştı. Bölgenin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak, katma değeri yüksek üretimler, nitelikli insan kaynağının oluşturulması, ihracatın artırılması, kadın girişimciliğinin artırılması gibi alanlarda faaliyetler planlandığını, kısa, orta ve uzun vadeli yol haritası oluşturulduğunu, Kütahya’da KOBİ OSB kurulması için çalışmaların başladığını belirtti. TÜRKONFED tarafından yürütülen “İşimi Yönetebiliyorum” Projesi ile dijital dönüşüm, aile işletmelerinde kurumsallaşma, kadın girişimciliği gibi konularda Kütahya’daki işletmelerin yararlanacağı iş birliği çalışmalarının arzu edildiğini ifade etti.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, federasyon bünyesindeki dernek ve üye sayıları, yurt dışı temsilcilikleri, iş dünyası yararına düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler paylaşarak, KUTSO ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını ve ortak çalışmaları memnuniyetle gerçekleştirebileceklerini belirtti.

Ziyaretin anısına KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’ın, Kütahya Çinisi eseri takdim etmesi, görüşmeden duyulan memnuniyetin ve karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın