Pakistan – 300.000 Ton Üre Tedarik Edilmesi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Pakistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun 15.03.2023 tarihli İlgi yazıda, Pakistan Ticaret Kurululu’nun (TCP – Trading Corportaion of Pakistan) ulusal talebi karşılamak üzere 300.000 ton üre tedariki arayışında olduğu bildirilmektedir.

TPC, Pakistan Ticaret Bakanlığı’na bağlı bir kuruluştur. Şeker, buğday ve üre gibi temel ihtiyaç maddelerinin ulusal talebe göre tedarik edilmesinden ve yerli üreticilerin arz eksikliğinin giderilmesinden sorumludur. TCP, G2G veya B2G bazında tedarik etmeyi amaçlamaktadır. Bu hususta tedarikin karşılanması için iletilen tekliflerin aşağıda yer alan iletişim bilgileri üzerinden TCP’deki ilgilisine gönderebilecektir.

İletişim Noktası:
Riaz Ahmed Şeyh, TCP İcra Direktörü (Operasyonlar)
E-posta: edoperations@tcp.gov.pk

Fiyat teklifleri gönderilirken aşağıdaki hususlar göz önünde bulundurulmalıdır:

1. Sevkiyat, 2023 yılı Mayıs ayı boyunca tüm miktar Karaçi Limanı’na indirilecek şekilde planlanabilir.

2. FOB ve C&F bazında teklif edilecek fiyatlar

3. Ürenin özellikleri aşağıdaki tablodaki gibi olacaktır:

Saygılarımla,