Büyükbaş ve Küçükbaş Deri, Sakatat ve Bağırsak İhaleleri Hk.

Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinası Müdürlüğünden, Odamıza gönderilen yazıda;

Genel Müdürlüğümüz tarafından 2023 yılı Mayıs-Haziran-Temmuz (Kurumumuzun uygun görmesi halinde bu süre 1 ay uzatılacaktır.) aylarını kapsayan 3 aylık dönemde üretilecek olan, (Mayıs-Ağustos/2023 döneminde Kurum Kesimhanelerimizde kesimi yapılacak hayvanlara ait Hayvansal Yağlar ve Adana Et Kombinası Müdürlüğü tarafından büyükbaş hayvan kesimlerinden elde edilecek işkembeler hariç.)

• Sırttan düşme büyükbaş hayvan derilerinin (Kelle derisi dahil) 11 Nisan 2023 Salı günü saat 10.00’da,
  • Küçükbaş hayvan derilerinin 11 Nisan 2023 Salı günü saat 14.00’da,
  • Küçükbaş hayvan bağırsaklarının 11 Nisan 2023 Salı günü saat 16.00’da,
  • Büyükbaş hayvan sakatat ve yan ürünleri 12 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da,
  • Küçükbaş hayvan sakatatlarının 12 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 14.00’da, online sistem ile Genel Müdürlüğünce satışa çıkarılacaktır.

Söz konusu ürünler ile ilgili satış ilan metinlerine Kurumumuzun resmi internet adresi olan https://www.esk.gov.tr/Duyurular adresinden ulaşılabilir.