Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Alkış, Melih Aslan, Ahmet Saner Gönül, Uğur Kırdar ve Genel Sekreter Salih Nafi Alıç, Kütahya İl Kültür Müdürü Zekeriya Ünal’ı iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya için gerekli turizm master planlarını gerçekleştirmek ve bu planlar çerçevesinde yol almak gerektiğini belirtti. Şehrin kültür ve turizm potansiyelinin artırılması için doğru yapının olması konusunda aktif ve koordineli çalışma yürütülmesi gerektiğini söyledi.

Argat, turizm master planının gerçekleşmesi dâhilinde destek vermeye devam edeceğini belirterek, Zekeriya Ünal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ünal, KUTSO heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.