Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında 26/02/2019 tarihinde imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü hükümleri gereğince düzenlenen Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rahime Eşen, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Protokol Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Açılış gündeminin akabinde, KUTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2.dönem değerlendirmesi ve planlamalar görüşüldü.

Yapılan toplantıda, okulun genel durumu, öğretmenler ve öğrenciler için gerçekleştirilen projeler hakkında genel bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. KUTSOMTAL projesi olan “Elektrikli Araçlar” ile ilgili laboratuvar kurulumu görüşülerek, hazırlanacak projelerin Milli Eğitim Bakanlığına gönderilmesine karar verildi.

07 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Mesleki Eğitim Kariyer Fuarı’na ilişkin hazırlıkların yapılmasına karar verildi. Bu çalışmaların firmalara duyurularak yapılması konusunda mutabakata varıldı.

 

Haber: KUTSO Basın