Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokulu’nu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokulu’nu ziyaret etti.
Ziyarette, eğitimin önemi ve geliştirilmesi amacıyla KUTSO tarafından yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Okulda yürütülen ve önümüzdeki dönemlerde planlanan projeler, sorun ve çözüm önerileri, ihtiyaçlar hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.
Okul idaresi ve öğretmenleri tarafından, bu ziyaretten duyulan memnuniyetler dile getirilmiş olup, anaokuluna yapılan incelemelerin ardından ziyaretler sona ermiştir.