Zafer Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ZAFERSİFED) Başkanı Ali Alper Olgun, Başkan Yardımcısı Serda Bal Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Şule Erdem, Murat İnan ve Genel Sekreteri Betül Uluca, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarette, TR33 Bölgesindeki illerin gelişmişlik düzeyini dengelemek ve kadınların istihdama katılımını artırmak adına projelerin geliştirildiği ve aynı zamanda ZAFERSİFED’in yürüteceği çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, kadın istihdamının değerli olduğunu belirterek, girişimciliğin teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. KUTSO bünyesinde kurulacak olan Kadın Girişimcilik Ofisi’nin lansmanının Haziran sonuna doğru yapılacağının bilgisini veren Esin Güral Argat, bu destek ofisinin kooperatifçiliği de destekleyecek şekilde ve girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine dair, hangi destekler verileceği, nasıl rehberlik edileceği hakkında yol haritası olacağını da söyledi.

İyi dileklerin ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, nezaketlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın