TKDK’DAN KUTSO’YA ZİYARET

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörü Birsen Karaaslan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarette, TKDK Kütahya İl Koordinatörü Birsen Karaaslan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun proje ve çağrılar ile ilgili çalışma ve faaliyetlerini paylaşarak yatırımcı olmak isteyen kadınların TKDK’dan alabileceği hibe ve desteklerden bahsetti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Esin Güral Argat, KUTSO bünyesinde açılan Kadın Girişimcilik Ofisi’nde kadın girişimciliği hakkında girişimcilik alanının desteklenmesinin öneminden ve birlikte ortak çalışmalar yapılabileceğinden söz etti.

İyi dileklerin ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, nezaketlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.