Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Temmuz ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Akademik Danışman Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Hiçdurmaz katıldı.

KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri gereğince, Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu mali konuları ve TOBB yazısı gereğince 2023 yılı kayıt ücretleri ile hizmet tarifelerini, Meclis Üyesi Recep Çağdaş Hesapları İnceleme Komisyonu Raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar Haziran ayı faaliyet raporunu ve Ticaret Sicil Müdürü Sönmez Vuran ise Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğini sundu.

Gündem maddelerinin ardından, kurum ve kuruluşlarda Odamızı temsilen görev alan KUTSO Meclis Üyesi İbrahim Yavuz Meclise hitabında, TOBB tarafından meslekle ilgili sorunları dile getirmek için kurulan ihtisas komisyonunca, Kütahya ili ve ilçelerindeki üyelerle yapılan istişareler ve sorunların dinlenerek çözüm yolu bulunmaya çalışılması ile ilgili haziruna bilgi verdi.

“İçimizden Bir Ses” gündeminde, otomotiv sektöründeki “Küresel Çip Krizi” konulu sunum yapan KUTSO Meclis Üyesi Bekir Melih Karaaytaç’a, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından günün anısına teşekkür plaketi verildi.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla, KUTSO Temmuz ayı meclis toplantısı, iyi dilekler paylaşılarak, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın