Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi M. Selman Hatipoğlu, Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Frigya Konsorsiyumuna katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve Kütahya Belediyesi’nin de paydaşı olduğu Frigya Staj Konsorsiyumu’nun protokolü, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi M. Selman Hatipoğlu’nun da katıldığı törenle imzalandı.

Toplantıda, Erasmus Ofis Koordinatörleri ile Proje Yönetim Toplantısı toplantı gündem maddeleri, proje yürütme ve raporlama süreçlerine ilişkin bilgilendirme, BM süreçleri, öğrenci ve personel veri girişleri, yurtdışı kurum ziyaretleri, öğrenci ve personel seçimleri konuları görüşüldü.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi M. Selman Hatipoğlu’na ve paydaşlara destekleri ve katkıları için teşekkürlerini iletti.