Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Simurg& Tulpar Eğitim ve Danışmanlık Kurucusu/Eğitmeni Volkan Yörütken’in sunumu ile düzenlenen “Satışa Genel Bakış“ semineri, konuya ilgi duyan üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Satışa Genel Bakış semineri, KUTSO üyelerine, satış mesleğinin doğru anlaşılması ve icra edilmesi, satış felsefesi, satış verimliliği ve satışa sürdürebilirlik kavramlarının anlaşılması, satışın günümüzdeki doğruları ve gerekliliklerinin anlaşılması, satış profesyonellerinin kendini geliştirmesi gereken unsurları fark etmelerine katkı sağladı.
Seminerde katılımcılara satışın bugünü, pazarlama mı/satış mı? Satış verimliliği, networking, satış iletişimi gibi konularda eğitim verildi.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile düzenlenen “Satışa Genel Bakış’’ konulu seminere KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil ve çok sayıda üye katıldı.
Katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı seminerde, katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.