TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, İcra Kurulu Başkan Yardımcıları, Kurul Üyeleri ve TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emre Kul, İcra Kurulu Başkan Yardımcıları, Kurul Üyeleri Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş’ı ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Tuğgeneral Mustafa Baş’a yapılan nazik kabul ve gösterdiği destekler için teşekkür eden TOBB Kütahya Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli ve TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emre Kul, yaptığı açıklamada, “Sayın Tuğgeneral Mustafa Baş’ın bizlere gösterdiği sıcak karşılama ve destekleri için minnettarız. İş dünyasındaki kadın girişimciler ve genç girişimciler olarak, birlikte çalışma ve işbirliği fırsatları konusunda görüş alışverişinde bulunmak bizim için son derece değerliydi. Kendilerine ziyaretimizden dolayı teşekkür ediyor, Kütahya’daki iş dünyasına ve girişimcilik faaliyetlerine sağladıkları katkılardan dolayı minnettarlık duyuyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Tuğgeneral Mustafa Baş, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Haber: KUTSO Basın