Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncü girişimi olan Kadın Girişimcilik Ofisi, Kütahya Sera Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirdiği etkinlikle dikkat çekti. Ofis, Kütahya’daki iş gücüne katılmak isteyen ve girişimcilik fikri olan kadınlara yönelik danışmanlık hizmetleri sunarak, onları doğru iş kollarına yönlendirmeyi hedeflemekte.

Kadın Girişimcilik Ofisi’nin açtığı stant, iş fikri olan kadınları girişimci adayı olarak gören ve nasıl girişimci olabilecekleri konusunda bilgi almak isteyen kadınlara yönelik önemli bir bilgi kaynağı haline geldi. Stant üzerinden sağlanan danışmanlık hizmetleri, katılımcı kadınları hibe, teşvik ve desteklere ulaşma yolları konusunda KUTSO Kadın Girişimcilik Ofis Birimi Sorumlusu Tuğba Katırcı bilgilendirme yaptı.

Kadın Girişimcilik Ofisi Hizmetleri:

Danışmanlık: İş fikri olan kadın girişimciler, ofis uzmanlarından alacakları danışmanlık hizmeti ile projelerini geliştirme ve iş dünyasına entegre olma fırsatı buluyor.

Yönlendirme: Girişimcilik konusunda rehberlik isteyen kadınlar, uygun iş kollarına yönlendirilerek potansiyellerini maksimum düzeyde kullanabiliyor.

Bilgi Aktarımı: Hibe, teşvik ve desteklere ulaşma yolları konusunda detaylı bilgi aktarımı yaparak, girişimcilik sürecini daha bilinçli bir şekilde yönetmelerine katkı sağlıyor.

Kütahya’da Girişimci Olmak İsteyen Kadınlar Davet Ediliyor:

Kadınlar arasında iş fikri olan ve girişimci olma hedefi taşıyan herkes, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Kadın Girişimcilik Ofisi ile iletişime geçmeye davet ediliyor. Hibe, teşvik ve desteklere ulaşma yolları hakkında bilgi almak isteyen kadınlar, ofis tarafından sunulan imkanlardan faydalanarak iş dünyasında başarılı adımlar atmaya teşvik ediliyor.

Detaylı bilgi için: (0274) 228 32 32/135