Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat liderliğindeki Yönetim Kurulu üyeleri, kentte faaliyet gösteren önemli işletmelerden ÖZTAŞ Makine ve ASEL Teknik’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında işbirliği olanakları değerlendirilirken, iş dünyası ile bir araya gelme fırsatı bulundu.

Ziyaretin başlangıcında, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, ÖZTAŞ Makine’nin üretim tesislerini gezip işletme hakkında detaylı bilgiler aldı. ÖZTAŞ Makine’nin sektördeki başarıları ve yenilikçi projeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Ardından ASEL Teknik’e geçen KUTSO heyeti, ASEL Teknik’in teknolojik gelişmelere yaptığı katkıları inceledi. İşletme sahipleri ve yöneticileri ile yapılan toplantıda, sektördeki güncel gelişmeler ve işbirliği olanakları değerlendirildi.

Ziyaret sırasında KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya’da faaliyet gösteren işletmelerimizle bir araya gelmek, iş dünyamızın nabzını tutmak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak bizim için son derece değerli. ÖZTAŞ Makine ve ASEL Teknik gibi öncü işletmelerle gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, işbirliği olanaklarını artırmak adına önemli bir adım oldu. KUTSO olarak, üyelerimizle birlikte kentimizin ekonomik potansiyelini daha da güçlendirmek amacındayız” dedi.

Haber: KUTSO Basın