KUTSO’DAN İL GENEL MECLİS BAŞKANI MUAMMER ÖZCURA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Aslan, Semra Tozaraydın ve Odamız Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Muammer Özcura’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyarette, ilimizin sahip olduğu değerler ve bunların tanıtımına yönelik görüş alışverişi yapılarak, planlanan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Muammer Özcura’ya, yeni görevinde başarı temennilerinde bulundu.

Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Muammer Özcura, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Kütahya’da yapılabilecek çalışmalarla ilgili her zaman işbirliğine hazır olduğunu belirterek, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.