Çevik Liderlik ve Çevik Organizasyonlar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Birliğimiz organizasyonunda 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden “Çevik Liderlik ve Çevik Organizasyonlar” konusunda bilgilendirme semineri düzenlenecektir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çiğdem Güven Yönetim Danışmanlık iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda çeviklik kavramı, organizasyonlara etkileri, çevik liderliğin adımları ve dönüşüm planı anlatılacak olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Programın 1 saat sürmesi planlanmaktadır. Katılım için akademi.tobb.org.tr adresinden eğitime kayıt olunması ve kayıtsonrası mail adreslerine gönderilen katılım linki ile zoom üzerinden programa katılmanız gerekmektedir. Eğitime Oda/Borsa çalışanlarınızla birlikte katılımınızı rica ederim.