Menkul Mal Satış İlanı

Kütahya Defterdarlık Gelir Müdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğünden alınan 16.12.2023 tarihli ve 39762 sayılı yazı ile “URAY Vergi Dairesi Müdürlüğünün 3810276389 vergi numaralı mükellefi EUROPEAN TOBACCO SİGARA VE TÜTÜNCÜLÜK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin vergi borcu nedeniyle Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğünden niyabeten satışı istenen Menkul kıymetlere ilişkin satış ilanı yazımız ekinde olup , Başkanlığınız / Defterdarlığınız bünyesindeki tüm Vergi Daireleri / Mal Müdürlüklerinin ilan koymaya mahsus mahallerinde ilan edilmesi , İliniz ve ilçelerinizde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları , Makine ve Mühendisler odalarında İlan edilmesinin sağlanması , Başkanlığınızın / Defterdarlığınızın internet sitesinde yayınlanması ile ilan Asma/ Kaldırma tutanaklarının Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğüne gönderilmesi …” açıklamaları yapılmaktadır. Bu doğrultuda niyabeten satışı istenen menkul kıymetlere ilişkin ekte yer alan menkul mal satış ilanının Oda Başkanlığınızca yapılarak ilan Asma/ Kaldırma Tutanaklarının Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğüne gönderilmesini rica ederim.

menkulsatisilani15.12.23_20231215-120750.pdf.pdf (1)

DAGITIMYERLERINE.pdf