ÖZBEKİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ HEYETİ, KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Özbekistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Maşrab Mamirov önderliğindeki heyet, beraberinde Ankara Büyükelçiliği Baş Katibi Hurşid Rahmanov, Ekonomi ve Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Mehroj Jabbarov, Ekonomi ve Maliye Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı İbotov Begzod ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Kütahya OSB’de faaliyet gösteren Lav ve GCA Fabrikaları’nı ziyaret eden heyet, KUTSO Meclis Başkanı Harun Yurdagül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet S. Gönül tarafından karşılandı.

Ziyaret kapsamında, Türk ve Özbek iş dünyası arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve ticari ilişkilerin artırılması üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet, Kütahya’nın sanayi ve ticaret potansiyelini yerinde gözlemleme fırsatı bulduğu bu ziyaret vesilesiyle, gelecekteki işbirliği olanaklarını değerlendirme ve ortak projeler geliştirme konusunda karşılıklı olarak olumlu izlenimler edindi.