KUTSO ÜYELERİNİN TEMSİLCİSİ MESLEK KOMİTELERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), üyelerin talep ve sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek amacıyla sektörel istişare toplantılarına devam ediyor. KUTSO, çini, seramik, porselen gibi sektörlerde faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya gelerek sektörel dinamikleri ele aldı.

Toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve yönetim kurulu üyeleri, sektörel sorunları doğrudan üyelerle paylaşarak çözüm önerilerini masaya yatırdılar. Üyelerin işbirliği ve ortak akıl ile sektörel sorunlara çözüm bulma konusundaki beklenti ve talepleri dinlenerek, sektördeki gelişmelerin ve ihtiyaçların daha iyi anlaşılması hedeflendi.

Katılımcıların, KUTSO’nun üyeleriyle olan etkin iletişimini ve sektörel sorunlara yönelik çözüm odaklı yaklaşımını takdir ettiklerini belirttiler.