Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Kutlu Eser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili arasında bölgesel işbirliği ve ortak projelerin geleceği konusunda görüş alışverişi yapıldı.

KUTSO, bölgesel kalkınma ajanslarıyla işbirliği yaparak, Kütahya ve çevresinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Kutlu Eser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KUTSO’ya teşekkür etti. Eser, “Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ve işbirliği ile bölgemizin kalkınmasına daha fazla katkı sağlayacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyarette, kurumlar arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Her iki kurum da, şehrin kalkınması ve vatandaşların refah seviyesinin artırılması adına iş birliği ve dayanışma içinde olma kararlılıklarını dile getirdiler.

Haber: KUTSO Basın