Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik düzenlediği eğitim programlarına aktif bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, “Yeni Nesil Satış, E-Ticaret, E-İhracat” eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim programı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın konferans salonunda düzenlendi. Sunumlarıyla katılımcılara değerli bilgiler aktaran konuşmacılar arasında Myreason Group Dış Ticaret Danışmanı Nazlı Şahin, Trendyol İç Anadolu Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Mutlu Çevik, N11 İş Ortakları Eğitim Müdürü Aykut Baskın ve E-Ticaret Danışmanı Ferhat Okur yer aldı.

Eğitimde, günümüz ticaret dünyasının dinamiklerine odaklanılarak, yeni nesil satış teknikleri, e-ticaretin güncel trendleri ve e-ihracatın önemi gibi konular ele alındı. Katılımcılar, sektördeki uzmanların deneyimlerinden faydalanarak işlerini geliştirme ve rekabet avantajı sağlama fırsatı buldular.

KUTSO Akademi’nin düzenlemiş olduğu eğitim programlarından memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, teşekkür etti.