Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik düzenlediği eğitim programlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Mikro Yazılım Kanal Satış Yöneticisi Onur Demirci, Presales Müdürü Erol İlhan ve Mevzuat ve Rakip Takip Yöneticisi Hasan Coşkun’un sunumuyla “Mali Tablo Analizi, Maliyet Muhasebesi ve Tahsilat Yönetimi” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Eğitim programı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim salonunda düzenlendi. Programa odanın üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Mikro Yazılım Kanal Satış Yöneticisi Onur Demirci, Presales Müdürü Erol İlhan ve Mevzuat ve Rakip Takip Yöneticisi Hasan Coşkun’un sunumuyla gerçekleşen eğitimde, mali tablo analizi, maliyet muhasebesi ve tahsilat yönetimi konuları ele alındı.

KUTSO Akademi’nin düzenlemiş olduğu eğitim programlarından memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, teşekkür etti.