KUTSO Mayıs ayı Meclis toplantısı, Odamız meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantıda, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu Nisan ayı mizanını, Meclis Üyesi Recep Çağdaş Hesapları İnceleme Komisyon Raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan ise Nisan ayı Faaliyet Raporunu sundu.

Kurum ve kuruluşlarda (komisyon, kurul, komite vb.) Odamızı temsilen görev alan üyelerimizin bilgi sunumu gündeminde, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce “İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı” hakkında ve Yönetim Kurulu Üyesi Semra Tozaraydın ise “14. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu” hakkında bilgi sunumu yaptı.

İçimizden Bir Ses gündeminde, Meclis Üyesi Mustafa Karabulut, “Kütahya’daki orta ölçekli ve küçük ölçekli esnaflarımızın ihtiyaçları” hakkında haziruna bilgi paylaştı.

Gündem maddelerine ilişkin oylamaların yapılarak ilgili kararların alındığı KUTSO Mayıs ayı meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı Harun Yurdagül tarafından iyi dilekler paylaşılarak kapatıldı.