Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, KUTSO Akademi tarafından organize edilen “Marka Yönetimi” konulu eğitim, Odamızın konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yönetim Sistemi Uzmanı Sanem Seçmenoğlu’nun sunumunda gerçekleşen eğitimde, katılımcılara marka yönetiminin önemi, stratejik marka planlaması ve markalaşma süreçleri hakkında bilgiler aktarıldı. Eğitimde, marka oluşturmanın temel aşamaları, marka konumlandırma stratejileri, marka iletişimi ve marka değeri artırma yöntemleri ele alındı.

Eğitim programında, katılımcılar marka yönetimi konusunda teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı örneklerle de desteklenerek, iş dünyasında karşılaşabilecekleri durumlara yönelik pratik çözümler sunuldu. Ayrıca, marka bilinirliğini artırmak ve markalaşma süreçlerini etkin bir şekilde yönetmek için kullanılabilecek stratejiler ve teknikler üzerinde duruldu.

KUTSO olarak üyelerimizin iş dünyasında rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz bu tür eğitim programlarına büyük önem veriyoruz. Üyelerimizin işlerini geliştirmeleri ve sürdürülebilir başarıyı yakalamaları için gerekli bilgi ve donanıma sahip olmalarını sağlamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.

Gelecek dönemde de farklı konularda düzenlenecek eğitim programları ve seminerlerle üyelerimize destek olmaya devam edeceğiz. KUTSO’nun düzenlediği etkinlikler ve eğitim programları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.