KÜTAHYA İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

Kütahya Ticaret Borsası, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları, Kütahya Esnaf Odaları başkanları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) öncülüğünde bir araya geldi.

 

Kütahya için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapılan toplantı, KUTSO Sosyal Tesisi Ala Restoran’daki öğle yemeğinin ardından, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Toplantıda Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu Kütahya oda ve borsalarının belirttikleri sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik bir sunum yaptı.

 

Kütahya’nın ticari ve ekonomik açıdan geliştirilmesine yönelik sorunlar ve çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantıda, Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanan VIII.Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulabilecek konular hakkında istişare yapıldı.

 

Ayrıca, nitelikli eleman, ulaşım, ticaret, sanayi, yatırım ortamı, küçük ve mikro işletmelerin büyümesine ve gelişmesine sağlanacak katkılar, Kütahya’nın zenginleşmesi ile ekonomik ve sosyal açıdan güçlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hususunda müzakere yapılarak görüşler dile getirildi.

 

Toplantının sonunda, birlikteliğin sağlanması, çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde düzenli olarak yürütülmesi amacıyla çalışma grubu oluşturulmasına, aylık ve üçer aylık dönemlerde toplantılara devam edilmesine karar alındı.

 

KUTSO öncülüğünde gerçekleştirilen buluşmadan dolayı memnuniyetlerini ifade eden katılımcılar, yürütülecek faaliyetlere gayretle katkı sağlamaya çalışacaklarını belirtti.

 

 

 

Haber: KUTSO Basın