AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ KUTSO ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Av.İshak Gazel, Ahmet Tan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile KUTSO Meclis Başkanlık divanının hazır bulunduğu ziyarette, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik açıdan geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik konular değerlendirilerek, fikir alışverişi yapıldı.

 

AK Parti Kütahya Milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Av.İshak Gazel ve Ahmet Tan, milletvekilliği adaylık süreci, planladıkları çalışma ve faaliyetleri konusunda bilgi paylaştılar.

 

Kütahya’nın gelişmesi için kurum ve kuruluşların birlik beraberliğinin önemli olduğu vurgulanan ziyarette, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, şehrin önderleri ile birlikte halkın isteklerine göre yapılacak çalışmalarda işbirliğine ve göreve hazır olduklarını ifade etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, yerel dinamiklerin harekete geçirilmesinin önemine değinerek şunları söyledi: “Beş faktörün aynı anda çalışması gerekir. Birincisi halktır, halkın beklentilerinin ölçülmesi, iyi bir diyalog kurularak katkısının alınması lazımdır. İkincisi sivil toplum kuruluşları, üçüncüsü üniversite, dördüncüsü yerel yönetimler, beşincisi düzenleyici siyasettir. Bu beş faktörü bir araya getirip aynı doğrultuda işbirliği yaparak, Kütahya’da olumlu değişme ve gelişmelerin olacağına inanıyoruz. Seçimin ülkemiz ve Kütahyamız için sağlıklı sonuçlanmasını diliyoruz. İşletmelerin büyümesi ve gelişmesi, Kütahya’nın zenginleştirilmesi, olması lazım gelen seviyelere yükseltilmesi için hep birlikte tüm gayretimizi göstermeliyiz.”

 

 

 

 

 

Haber: KUTSOBasın