KUTSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından üyelik beratları takdim edildi.

 

Toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanları, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve üyeleri katıldı.

 

Nisan ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. KUTSO Mart ayı faaliyet raporu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sunuldu. KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek eğitimler hakkında, Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr. Fatih Çelebioğlu Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulan Kütahya sorunları ve çözüm önerileri hakkında, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanı Derya Erden Çerkeş ise kurulun faaliyetleri hakkında haziruna bilgi verdi.

 

Hitapların ardından, gündem maddeleri tamamlanan KUTSO Nisan ayı meclis toplantısı sona erdi.

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın