MHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ KUTSO ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili adayları ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu, Ali Karaaytaç, Harun Yurdagül, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Meclis Divan Üyesi Yakup Germiyanoğlu’nun hazır bulundukları ziyarete, MHP Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Milletvekili adayları Op.Dr. Hüseyin Bali, Önder Gıcıroğlu, Erol Alpertürk, MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Gökhan Tomruk ve Özlem Çaldemir katıldı.

 

Türkiye ve dünyadaki güncel gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, Kütahya’nın sosyal, ekonomik açıdan geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesine yönelik konularda fikir alışverişi yapıldı.

 

MHP Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Alim Işık, iş dünyasının katkılarının önemli olduğunu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş dünyasını temsil eden önemli ve aktif bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Kütahya’daki yatırım avantajlarının azami düzeyde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca, seçim öncesi süreçte gerçekleştirilen faaliyet ve çalışmalar ile yürütülen projeleri hakkında bilgi paylaştı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, yerel dinamiklerin harekete geçirilmesinin önemine değinerek şunları söyledi: “Beş faktörün aynı anda çalışması gerekir. Birincisi halktır, halkın beklentilerinin ölçülmesi, iyi bir diyalog kurularak katkısının alınması lazımdır. İkincisi sivil toplum kuruluşları, üçüncüsü üniversite, dördüncüsü yerel yönetimler, beşincisi düzenleyici siyasettir. Bu beş faktörü bir araya getirip aynı doğrultuda işbirliği yaparak, Kütahya’da olumlu değişme ve gelişmelerin olacağına inanıyoruz. Seçimin, ülkemiz ve Kütahya’mız için sağlıklı sonuçlanmasını diliyoruz. İşletmelerin büyümesi ve gelişmesi, Kütahya’nın zenginleştirilmesi, olması lazım gelen seviyelere yükseltilmesi için hep birlikte tüm gayretimizi göstermeliyiz.”

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın