KÜTAHYA İSTİŞARE TOPLANTISI  

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organizasyonundaki Kütahya İstişare Toplantısı, il ve ilçe temsilcilerinin katılımı ile KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhami Aydın, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İshak Pekbilgin, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ömer Ozan, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Durmaz, Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Eğret, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Kütahya Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Kutlu Eser, Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr. Fatih Çelebioğlu, KUTSO Danışmanı Mehmet Eşsiz katıldılar.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında yapılan toplantıda, Kütahya İl Merkezi ve ilçelerinin sosyo-ekonomik alandaki temel sorunlarını tespit etmek, bunları tartışmak ve değerlendirmek, çözüm önerisi üretmek, bu sorun ve çözüm önerilerini ilgili mercilere taşımak ve takip etmek konusunda istişare yapıldı.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, toplantıda yaptığı konuşmada; Kütahya’ya hizmet etmek için, Kütahya ve ilçelerinin sorun ve çözüm önerileri hakkında görüşülerek karar alınması, alınan kararların ilgili makam ve mercilere iletilmesi konularında fikir alışverişi ve müzakere yapmak üzere toplantının gerçekleştirildiğini ifade etti.

 

Toplantıda ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonunda 8 Nisan 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulmuş olan Kütahya sorunları ve çözüm önerileri müzakere edildi. Toplantıların periyodik olarak gerçekleştirilmesine karar verilerek, sonraki toplantılarda gündeme alınabilecek konular hakkında görüş alış verişi yapıldı.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın