CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ KUTSO ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili adayları Dr. Ali Fazıl Kasap, Mehmet Aydın Uzun, Fisun Yıldız, İbrahim Solmaz, CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, İl Başkan Yardımcıları Nurten Erbaş ve Cemal Cengiz, İl Sekreteri Makbul Sarı’dan oluşan heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile KUTSO Meclis Başkanlık divanının hazır bulunduğu ziyarette, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik açıdan geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik konular değerlendirilerek, fikir alışverişi yapıldı.

 

CHP Kütahya Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak, planladıkları çalışma ve faaliyetler konusunda bilgi paylaştı, ayrıca iş dünyasının beklentileri hakkında KUTSO yetkililerinin görüşlerini aldı.

 

Enflasyon, işsizlik, yatırımlar gibi ekonomik göstergelerin değerlendirildiği ziyarette, sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi açısından karşılıklı görüş alış verişi yapılmasının önemli olduğu vurgulandı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, sosyal ve siyasi barış ile güven ortamının sağlanması ve sürdürülmesi gerektiğini, bu sayede ekonominin de rahatlıkla gelişeceğini belirtti. Güral, siyasetin en temel faktörlerden birisi olduğunu, siyasetin de, iş dünyasının da ortak amacının şehre ve ülkeye hizmet etmek olduğunu söyleyerek, milletvekili adaylarına çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın