KUTSO’DA “ETKİLİ HİTABET” SEMİNERİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar’ın sunumu ile düzenlenen “Etkili Hitabet Teknikleri ve Topluluk Önünde Etkili Konuşabilme” semineri, KUTSO toplantı salonunda yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

 

Katılımcılara topluluk önünde özgüvenle konuşabilmeyi, kendilerini etkileyici biçimde ifade etmelerini sağlayacak etkili ve akıcı konuşma becerilerini kazandırmayı amaçlayan seminerde, Onur Yeşilçavdar tarafından konuşmalarda ses tonu, vurgulama ve nefes ayarlama, beden dili, göz teması, jest, mimiklerin etkili bir şekilde kullanımı, konuşmalarda ikna etme metotlarını etkin bir şekilde kullanabilmeye yönelik açıklamalar yapıldı.

 

Ayrıca, topluluk önünde konuşma teknikleri, beden dilini etkin kullanabilme, bilinçaltı ikna teknikleri, doğru nefes kullanımı ve diyafram egzersizleri, prova ve hazırlık aşamaları, canlandırma egzersizleri konularında bilgiler ve örnek uygulamalar katılımcılarla paylaşıldı.

 

Yeşilçavdar’ın iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği seminere katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Diksiyon egzersiz uygulaması sırasında ise eğlenceli anlar yaşandı. Katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı programa katılanlar, memnuniyetlerini dile getirerek, seminer organizasyonundan dolayı KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın