KUTSO’DA “DIŞ TİCARET” SEMİNERİ

 

 

T.C. Ekonomi Bakanlığı, Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) işbirliğinde, KUTSO toplantı salonunda “Dış Ticaret” bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

 

Seminerin açılış konuşmasını KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer yaptı. Açılış konuşmasının ardından seminer sunumlarına geçildi.

 

KUTSO üyelerinin genel katılımına açık olarak gerçekleştirilen seminerde, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Seda Kavruker Uludağ, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, UR-GE desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Pazar Araştırma ve Pazara Giriş Desteği, Fuar, Yurtdışı Birim, Marka ve Tanıtım, Tasarım Destekleri, Marka ve Turquality Desteği, destek kalemleri ve limitleri,  konularında, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Gülsevin Onur, Ülke Masaları, Pazar Araştırması, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Pazarı genel bilgileri, dış ticaret bilgileri, Türkiye-BAE arasındaki ticaret, dış ticaret politikası ve vergiler, perakende sektörü, potansiyel ihraç ürünleri, ihracata ve ülke masalarına yönelik faydalı bilgi ve linkler konularında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdiler.

 

Katılımcıların yönelttiği soruların cevaplandırılması ile seminer programı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın