KUTSO’DA “KURUMSALLAŞMA” SEMİNERİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar’ın sunumu ile düzenlenen “Eyvah! Kurumsallaşmam Lazım” semineri, KUTSO toplantı salonunda yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

 

İşletmeler için kurumsallaşma ve profesyonel yönetim tekniklerinin anlatıldığı, farkındalık sağlamaya yönelik seminerde, Onur Yeşilçavdar tarafından, kurumsallaşma kavramı, ülkemizdeki ve yurtdışındaki işletmelerden uygulama ve kıyaslama örnekleri katılımcılarla paylaşıldı.

 

Ayrıca, işletmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar, çalışan memnuniyetinin sağlanması, yetki devri, değişimi sağlamak için ihtiyaç duyulan koşullar hakkında bilgiler sunuldu.

 

Yeşilçavdar’ın iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği seminere katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Katılımcılarla yapılan kuruluş içi iletişim uygulama örneği sırasında ise eğlenceli anlar yaşandı.

 

Katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı programa katılanlar, memnuniyetlerini dile getirerek, seminer organizasyonundan dolayı KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın