KÜTAHYA SİGORTA SEKTÖRÜ İFTARDA BULUŞTU

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KUTSO) sigorta acenteliği iş kolunda faaliyet gösteren üyeleri ve çalışanları, meslek komitesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde buluştu.

3 Temmuz Cuma günü, Kütahya Defterdar Konağı’nda düzenlenen ve 60 kişinin katıldığı iftar yemeğine, sigorta acenteliği yapan işletmelerin yöneticileri ve çalışanları katıldı.

TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Başkan Vekili ve KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu ile KUTSO 11.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ahmet Bican Ünal koordinatörlüğünde düzenlenen iftar yemeği, sektör temsilcilerini bir araya getirerek, kaynaşma ve dayanışmanın artmasına katkıda bulundu.

Birlik ve beraberlik ile dayanışmanın daha da güçlendiği Ramazan ayı vesilesiyle iftar yemeğinde bir araya gelen sigorta sektörü yönetici ve çalışanları, hem sohbet etmek, hem de güncel ve sektörel değerlendirme yapmak fırsatı bulmuş oldu.