KUTSO’DAN GIDA YARDIMI DAĞITIMI

Finansmanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere her yıl Ramazan ayında yapılan gıda yardımları, bu yıl da Kütahya il merkezi, ilçeleri ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Her biri yaklaşık 60 TL. değerindeki gıda yardım paketleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve oda çalışanları aracılığıyla ihtiyaç sahibi 685 aileye ulaştırıldı.

Yardımlaşma anlamında yoğun duyguların yaşandığı Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşabilmek amacıyla,  yaklaşık 60 kişi tarafından dağıtılan gıda yardım paketlerini teslim alan vatandaşlarımız, yapılan bu yardımlar nedeniyle teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirtti.