KUTSO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, KUTSO meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından üyelik beratları takdim edildi.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Yatırım Destek Ofisi Kütahya İl Koordinatörü Kutlu Eser ve ZEKA Uzmanı Dr.Hacı Mustafa Tarkan konuk oldu. KUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, meslek komite başkanları ve akademik danışman toplantıda hazır bulundu.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç’ın açılış konuşmasının ardından, ZEKA Planlama ve Koordinasyon Birimi Uzmanı Dr.Hacı Mustafa Tarkan tarafından Kütahya Yerel Ekonomik Gelişme Programı (YEGEP) hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Söz konusu sunumda, TR33 Bölgesi (2014-2023) Bölge Planı, Yerel Ekonomik Gelişme Programları, Eylem Planı, tamamlanan çalışmalar ile projeler konusunda bilgiler paylaşıldı.

Sunumun ardından, Temmuz ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) ulaşan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri’10 Projesi tanıtım videoları izlendi.

Konuşmaların, sunumların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Temmuz ayı meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.