KÜTAHYA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Gümrük Müdürü Osman Erdoğan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna istişare ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu, Ali Karaaytaç, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Enver Özer hazır bulundu.

 

Kütahya Gümrük Müdürlüğü’nün çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşılan ziyarette, Kütahya Gümrük Müdürlüğü’nün daha etkin şekilde hizmet vermesine yönelik görüş ve öneriler dile getirilerek, fikir alışverişi yapıldı.

 

Kütahya Gümrük Müdürü Osman Erdoğan, yürütülen çalışmalar için KUTSO yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca, Kütahya’daki firmaların Kütahya Gümrük Müdürlüğü hizmetlerinden daha etkili yararlanabilmesine yönelik KUTSO desteğinin sürdürülmesi talebini dile getirdi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik açıdan geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesine yönelik konularda KUTSO’nun desteğe ve göreve hazır olduğunu vurgulayarak, yerel paydaşlarla işbirliğine devam edileceğini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın