KÜTAHYA GÜZEL SANATLAR DERNEĞİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu, Ali Karaaytaç, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Enver Özer’in hazır bulundukları ziyarete, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Akil Gür, Ceyda Çetin Erenler, Adil Özkan, Nihat Delen, Mustafa Kemal Altınsoy, Ahmet Umu katıldılar.

Ziyarette, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Mayıs ayında Kütahya’da altıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu’na desteklerinden dolayı, KUTSO yönetim kuruluna teşekkür sundular.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, KUTSO’nun spor, sanat, eğitim gibi alanları ve sosyal faaliyetleri önemsediğini vurguladı. Kütahya’da sanatçı köyü oluşturularak, oradaki eserlerin ekonomiye kazandırılması gerektiğini, proje ve işbirliği çalışmaları yürütülmesinin yararlı olacağını ifade etti.

Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesi ve Hisarlı Ahmet minyatür heykelini takdimi ile ziyaret programı sona erdi.