MİMARLAR ODASI BURSA ŞUBESİ’NİN KUTSO TARAFINDAN KABULÜ

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can ŞİMŞEK, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Sayman Üye Üzeyir GÜVEN, TMMOB Mimarlar Odası Kütahya Temsilciliği Başkanı Erkan MORKOÇ, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Y. Yazaroğlu, Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karaaytaç, Fatih Alkış ve Enver Özer hazır bulundu.

Yapılan ziyarette, her yıl düzenlenen Bursa Yapı ve Yaşam Fuarının bu yıl 1-4 Ekim 2015 tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu fuara KUTSO’dan destek talebinde bulunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nafi Güral yaptığı konuşmada, fuar organizasyonuna KUTSO olarak destek verileceğini belirterek, bu konudan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.