KÜTAHYA DEFTERDARINDAN KUTSO’YA ZİYARET

Yalova Defterdarlığına atanan Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı,  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Meclis Başkan Yardımcısı Rasim Çoruh, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu, Ali Karaaytaç, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Enver Özer ile TOBB Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu hazır bulundu.

Defterdar Mehmet Saygı’nın, gerçekleştirilen çalışmalar ve yürütülen işbirliğinden dolayı KUTSO yetkililerine teşekkür ettiği ziyarette, güncel ekonomik ve sosyal konularda değerlendirme ve sohbet yapıldı. Günün anısına hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.