KUTSO YÖNETİMİ,  KÜTAHYA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE BİR ARAYA GELDİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, TOBB Kütahya Genç Girişimciler İl Kurulu (GGK) ile bir araya geldi.

 

TOBB Kütahya Genç Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanı Atakan Öncel ve beraberindeki kurul üyeleri, KUTSO Yönetim Kurulu ile KUTSO Sosyal Tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu da programda hazır bulundu.

 

TOBB Kütahya Genç Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanı Atakan Öncel’in, kurul faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi sunduğu toplantıda, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral da, şehrin gelişmesi ve zenginleştirilmesi için girişimciliğin önemli olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, iş dünyasındaki bilgi, tecrübe ve tavsiyelerini paylaşarak, yapılacak çalışma ve faaliyetlerde odamızın desteğe hazır olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın